Üdv újra a fedélzeten!

2011.05.09. 23:00

Nagy szeretettel üdv mindenkinek!
Láthatjátok, ismét próbálok életjelet adni magamról, bár egy kicsit remélem csinosabb formában. A váltás oka nagyon egyszerű volt: A németek néhány funkciót letiltottak, így nem tudtam tovább szerkeszteni a roppant egyszerű blogomat. Így most csináltam egy ilyet, remélem jobb lesz. Ami újdonság: LEHET KOMMENTELNI, VÁROM IS! :)

Szóval induljon a tesztüzemmód, és a kisebb csinosítgatások után reményeim szerint holnap érkezik is az első hosszabb lélegzetvételű összefoglaló az elmúlt 1 hónapról. Annyit ígérhetek, kicsit sűrűbben fogok írni, mert szóvá lett téve, hogy nem frissülök. :)

Addig is viszlát mindenkinek!

Peti

A bejegyzés trackback címe:

https://kolniwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr952891681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bAndriska 2011.05.10. 11:16:39

Csütörtök este szemtanúja voltam, ahogy a pálinkafesztről kijövet 2 részeg fiatalember beszívatja Fásy Ádámot. Csak a nick-ről jutott eszembe....

Fásy Mulató · http://apalyaszelen.blog.hu 2011.05.10. 18:44:49

Azért remélem elnyomtad neki a mesterhármast! :D
süti beállítások módosítása