A kettő persze nem függ össze, de valahogy azért mégis.

Történt ugyanis, hogy ismét kolbászsütögetésre adtuk a fejünket, azonban most a magyarokkal tettük mindezt, körülbelül 8-10-en gyűltünk össze egy közeli tó mellett, és ott csináltuk mindezt. Mivel a fiatalok 90 százaléka ilyenkor itt tartózkodik, ezért óriási pénzkereseti lehetőség ez a csöveseknek. Igen, írjuk le, itt is vannak csövesek. :) Szóval, itt visszaváltják a dobozos sört is, sőt az 25 centet ér, ezért jönnek és gyűjtik az üres üvegeket, dobozokat. Az egyik ilyen biciklivel érkezett, és élénken érdeklődött a göngyöleg után, amit meg is kapott. Az egyik német srác ekkor megkérdezte tőle: "Öreg, nem hoznál egy six pack-et a közeli shop-ból? Mindegy milyen márkájú, csak hideg legyen, tessék itt a málna!" A csövi kapva kapott az alkalmon és hűséges szekerén elindult a boltba bevásárolni nekünk. A magyaroknál a történet már itt megroppant, mi ugyanis arra fogadtunk, hogy nem fog visszajönni. Láttunk mi már éjjeli őrt nappal meghalni. Sajnos azonban sokkal rosszabb történt. Negyed óra múlva öreg barátunk megérkezett a jéghideg six packkel, mindössze csak annyi volt a baj, hogy alkoholmentes volt. HÁÁÁÁ NOOORMÁÁÁLIS??? Képzelje mindenki maga elé a szitut: csont alkesz csövit elküldünk pénzzel boltba, hozzon sört, visszajön, de alkoholmenteset hoz. És még nincs vége. Német barátunk !ELKÉRTE ! a csövitől a bicajt, és elment kicserélni a sört, mert ugye öreg barátunk elhozta a blokkot is. :D Na itt van a különbség. Ha nem látom a saját szememmel, el se hiszem.

Egészen más. Szobatársam elég sokat utazik, a hétvégék nagy részét valahol Németországban vagy külföldön tölti, ami egyrészt jó, másrészt kicsit idegesítő is. Én is mennék vele mindenhova, de sajnos nincs rá pénzem. No de a sírás helyett a lényeg: mondja nekem, hogy ő le akarja futni a maratont. Mondom neki, hogy én is le akarom futni, szeptember, október környékén, július-augusztus környékén elkezdem a felkészülést, és ha megy a félmaraton, akkor onnan már csak egy ugrás lenne a maraton 2012-ben. A srác erre azt mondja: "Ja ez jó tervnek tűnik, remélem menni fog, de én jövő héten fogom csinálni. WTF? Futottál már maratont? Nem. Félmaratont? Nem. WTF? Tudod, hogy az nem tíz kilóméter, ugye? Ja, de szerintem menni fog. Nos, csak azért nem rohantam rögtön a szobámba, hogy a moslékkeverő fával minden forgó részét szilánkosra verjem,  mert nincs nekem olyanom. És tudjátok mi a legbosszantóbb az egészben? Hogy megcsinálta. Igaz ugyan, hogy teljesen tök utolsóként ért célba, és az utolsó 10km-en már elmondása szerint gyorsabban tudott sétálni, mint futni, de megcsinálta. Elképesztő volt.

A hétköznapok egyébként szép mederben zajlanak, sajnos beléptünk a kritikus zónába, már kevesebb mint 1 hónapot leszek csak itt, így a ragaszkodási reakciók beindultak. nagyon gyorsan telt eddig is az idő, de most aztán tényleg felgyorsultak az események. Lassan készül az egy évet összefoglaló írás, aki lemaradt az év közbeni bejegyzésekről, az elég, ha majd azt elolvassa. :) 

Holnap megyek haza 10 napra, ebből hetet Pesten leszek, néhány haver meglátogat majd innen, szóval egy kicsit nyaralni megyek majd haza. Ja, nem is mondtam. Befejeztem az otthoni szemeszteremet. Ez technikailag azt jelenti, hogy az összes olyan tantárgy, amely gyakorlati jeggyel zárult, vagy sikerült megbeszélnem a tanárokkal a tantárgy teljesítését (főleg beadandók), azokat megcsináltam. Maradt mindössze három, amit szeptember 30-ig kell majd elvégeznem. Itt nem engedtek a 48-ból, és szóban kell majd levizsgáznom.

A mielőbbi viszontlátásig kellemes vizsgaidőszakot mindenkinek,

Peti

(Otthon nem fogok bejegyzést írni, szóval legközelebb 2 hét múlva jelentkezem!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kolniwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr432963258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bAndriska 2011.06.07. 14:17:34

"Mert ugye semmivel sem lennék különb a deákné vásznánál, ha az Operába moslékeverő fával járnék..." vagy valami ilyesmi:D
süti beállítások módosítása